Само в 7DniPlovdiv.bg

Гавра! Мегз разсмя цяла България: Аз съм българската Ким Кардашиан! Ето как се подиграха с нея (СНИМКА)

7 Dni Plovdiv12.09.20171min5490
мегз
Топ дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, която се очертава като един от най-ярките образи в току-що стартиралия нов сезон на риалити формата VIP Brother, взриви аудиторията още на прага на Къщата, коментира Хот Арена.

В своята визитка миньончето уверено заявява: “Може да се каже, че съм българската Ким Кардашиян, без съпруг и татко милионер зад гърба си. Никой не ми е дал пари, всичко съм направила сама. Аз държа по пътя, който съм избрала, короната и върхът да са си мои.

Скандалното й изказване обаче, съвсем не бе най-силното, което Мегз сподели във видео визитката си: “Хората много често подхождат с критика или с насмешка към нещата, които правя, защото не могат да ме вкарат в шаблон. Да съм обикновена, животът ми да мине и да не съм направила нещо велико – не искам такъв живот. Искам живот, който после ще се пише в учебниците, за който хората могат да пишат книги и да правят филми. Страх ме е да съм обикновена.”
 
И макар в последните й видеа, заснети на живо и гледани от над 700 000 души, Мегз да бе брюнетка, снощи тя влезе в най-известната къща в държавата като блондинка, с къса прическа и отново изцяло татуирани ръце. Каква метаморфоза ще претърпи във формата и какво ще покаже от емоционалната си и амбициозна същност, предстои да видим.
Буквално секунди след като Мегз влезе в къщата, в социалните мрежи се завъртя креативна снимка, която осмива дизайнерката, че не може да говори разбираемо.