Само в 7DniPlovdiv.bg

Екшън на “Лаута”! Фенове на Локо нахлуха и прекратиха тренировката на отбора! Ултрасите строиха всички и им четат конско

7 Dni Plovdiv11.09.20171min1790
Фенове на Локо прекратиха тренировка на Лаута

Напрежението при черно-белите ескалира днес следобед. Над 50 фенове на Локомотив Пловдив прекъснаха тренировката на Лаута. Сред тях имаше, както представители на ултрасите, така и по-умерени фенове. Феновете изразиха своето недоволство от показаното в мача с Пирин. Треньорът Войн Войнов бе критикуван, че той и помощниците му не могат да мотивират играчите. Футболистите пък бяха попитани защо след като всичко им е платено не играят така, че да защитят фланелката на Локо Пд. Те бяха запитани от феновете, какво им липсва и нещо тормозили ги? Критики отнесе и капитана Дани Кики, разкриват колегите от Plovdivderby.com,чийто репортер присъства на мястото на събитието.
Въпреки големия афект във феновете, те запазиха добрия тон и нито играчи, нито треньори бяха обиждани.
„Искаме от вас да не падате по такъв начин. Има загуби и загуби. Никой не иска от вас само победи, но искаме мъжка игра. Демотивирате публиката. Неразбориите в клуба се отразяват на нас. Чуваме от треньора, че еди кой си играч е наш, а след няколко дни четем, че той ще играе в друг отбор. Излагате нас, разберете го! Искаме от вас да покажете сърце. Нищо друго, само покажете сърце за този отбор“, заявиха феновете.
Димитър Везалов бе играчът, който показа мъжество и застана пред своите колеги и взе думата. Феновете изслушаха търпеливо, както има да им каже футболистът. Везалов, Кики и Крумов бяха играчи, които стояха лице в лице с афектираните фенове. В най-външната част на кръга пък бяха помощниците на Войн Войнов, както и чужденците Бедиме и Диао. също на няколко пъти взе думата и каза мнението си.
Разговорът между феновете, играчите и треньорите продължи близо час.