Само в 7DniPlovdiv.bg

Шеф в Ботев отсече: Президентът на клуба е разумен човек и няма да подаде оставка, въпреки че е готов да го стори! Не търсим нов собственик, защото това ще е Самуилов!

7 Dni Plovdiv11.09.20171min550
Асен Караславов и Белия за сайта

Тим мениджърът на Ботев Асен Караславов коментира драмите след Общото събрание на Сдружение ПФК Ботев Пловдив, което е мажоритарният собственик на клуба в настоящия момент. Бившият защитник на отбора, известен като Молива, обяви, че според него президенът Ангел Палийски няма да се оттегли от клуба, въпреки че председателят на Съвета на директорите на клуба заяви намерение да подаде оставка. Той говори по темата в ефира на Диема Спорт по време на почивката мача с Левски.
“Не смятам, че е имало някакви скандали. Проведе се Общо събрание на Сдружение ПФК Ботев Пловдив. Не мисля, че ще се стигне до оставката на Ангел Палийски. Наистина има информации, че г-н Палийски е готов да подаде оставка. Той е един разумен човек и няма да направи тази крачка. Всички фенове на Ботев искат да се върнат на любимия стадион. Това за нас също е болна тема. Мисля, че правим всичко необходимо, за да може в най-скоро време да се върнем там.Смятам, че всички футболисти са спокойни и няма никакво напрежение.Мисля, че не се търси нов собственик. В най-скоро време г-н Самуилов ще вземе акциите и той ще бъде собственик на Ботев”, обяви Караславов.