Само в 7DniPlovdiv.bg

Навряха Николай Бареков в кучи задник, заради това, че посегна на жена!

7 Dni Plovdiv10.09.20171min57510
мария черешев

Николай Бареков, който някога веселеше Пловдив с дудучето си и раздаваше безплатни тениски в заведения, за да гледа циците на момичетата, когато ги обличат, бе наврян за кой ли път в кучи задник!

Асоциацията на Европейските журналисти излезе със специална позиция в подкрепа на своя български клон във връзка със спора, който започна между Асоциацията на европейските журналисти – България и евродепутата. Той бе провокиран от активностите на Бареков към Прокуратурата по отношение няколко известни водещи на сутрешни предавания в Нова телевизия и БиТиВи. В студиото на „Хайд Парк“ проблема коментира журналиста Мария Черешева.

„Езикът в случая беше нецензурен и няма значение дали атакуващия е Николай Бареков или някой друг политик. Ние поискахме да се обърне внимание на начина, по който български медии, български журналисти и организации са третирани в тази страна. Нашите колеги бяха потресени от езика, който се използва срещу колегите Ана Цолова, Виктор Николаев и Антон Хекимян. Г-н Бареков е избран от българските граждани да ни представлява в европейския парламент. Но Европарламента и неговата партия са информирани за конкретния казус. За нас е недопустимо един евродепутат да се отнася така с тези, които са призвани да информират гражданите“, каза Черешева.

Тя допълни,че Асоциацията на европейските журналисти са се запознали със сигнала срещу Ана Цолова. Там липсва конкретика и не би трябвало Прокуратурата да се превръща в ударна бригада срещу неудобни журналисти. Всички знаят, че Ана Цолова е известна със своите въпроси и непримиримо журналистическо поведение.