Само в 7DniPlovdiv.bg

Изритан от Ботев пред нов фантастичен трансфер!

7 Dni Plovdiv08.09.20171min4510
Алекс Колев

Бившият нападател на Ботев Александър Колев може да осъществи нов фантастичен трансфер в чужбина. 24-годишният таран, който се подвизава в новака в полската Екстракласа Сандеция (Нов Сонч), е желан от Шльонск (Вроцлав). Евентуалният му трансфер е възможно да се осъществи през зимата. Шльонск предлага по-добри финансови условия и по-голямо поле за изява.

Колев, който преди време бе освободен от Ботев,  влезе буквално на скорост в полската Екстракласа и два пъти попадна в идеалния отбор на кръга в рамките на началните 7 кръга.

24-годишният софиянец е сочен от вестник “sport.velkopolski.pl” като откритие на сезона до момента и едва ли само Шльонск ще заяви интереса си в следващия трансферен период.

“Ако Александър Колев задържи формата, в която се намира, със сигурност в края на първия си полусезон в Екстракласата той ще избира къде да продължи кариерата си, се казва още в текста в изданието.

Бившият нападател на канарчетата  има 3 гола и две асистенции от началото на първенството и е първи за тима си по системата гол+пас. Припомняме, че наскоро Алекс получи ново прозвище в Полша – Алекс андър Велики, което идва от това Александър Македонски.