Само в 7DniPlovdiv.bg

Георги Самуилов не остана безучастен към раздорите в Ботев! Вижте кого подкрепи благодетелят на канарчетата и ще продължи ли да помага на клуба

7 Dni Plovdiv07.09.20171min1480
Георги Самуилов и Палийски

Благодетелят на ПФК “Ботев” Георги Самуилов отправи послание към “жълто-черната” общественост. Той се обърна към всички Ботевисти със следния призив:

Уважаеми Ботевисти,

Само преди ден – на 6 Септември, България отбеляза деня, в който величавите наши предшественици изковаха славна победа за България и ни оставиха в завет „Съединението прави силата“.

Още от ден първи, в който се ангажирах да помагам за идеята “Ботев”, е ясно и за мен и за всички в управлението, че пътят който трябва да се извърви е трънлив и труден, и че нещата няма как да се случат изведнъж. Като човек, който е помагал и помага на Клуба, аз съм готов да продължа по този път. Затова не приемам, особено след една успешна година, появяващото се разделение, противопоставяне и нападки в средите на “жълто-черната” общност.

Искам да изразя своята подкрепа за ръководството на Клуба –  хората, които ме убедиха да помагам и с които заедно преминахме през редица трудни моменти. 
В течение съм на действията на ръководството и заставам зад тях.

Преодоляването на  трудностите и постигането на успехи е възможно само с общи усилия, не с разединение.

Използвам момента още веднъж да поздравя всички Ботевисти със спечелените Купа и Суперкупа на България! Бъдете здрави!

Само Ботев!

С Уважение,

Георги Самуилов