Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Изненада!Нападател уж трябваше вече да е изритан от Локо, но вижте какво се случва

7 Dni Plovdiv06.09.20171min1050
Приват Нгуесан - Локо контрола с Оборище

Изненадващите действия в Локомотив нямат край. Нападателят Приват Нгуесан продължава да тренира с черно-белите, научи 7DniPlovdiv.bg. Таранът, който караше проби при смърфовете, вече трябваше да бъде отпратен. Поне така твърдяха от спортно-техническия щаб на пловдивчани. В началото на тази седмица, понеделник, от Локо възнамеряваха да съобщят на Приват, че няма да го ангажират и ще трябва да си търси късмета другаде. Вместо това вчера той си тренираше с отбора, а и преди минути се съблече по екип за предстоящото занимание на отбора.
От “Лаута” твърдяха, че няма да го привличат, но липсва конкретен отговор защо Нгуесан продължава да се готви с отбора. Не става ясно дали пробният му период в последния момент е бил удължен, или има някаква тривиална причина за случващото се. В интерес на истината котдивоарецът имаше мускулна травма през миналата седмица. Поради тази причина той игра само през второто полувреме на контролата срещу Оборище (Панагюрище).
Очаква се в близките дни окончателно да се разбере каква точно е ситуацията около Приват Нгуесан.
В Локо се надяват да финализират трансфер на нов нападател, който да се превърне в достоен заместник на Мартин Камбуров. За целта от “Лаута” се насочиха към нарочените за гонене от Левски. Основната им цел от Герена бе Бабатунде Адениджи, за което информирахме. Засега обаче вариантът за неговото привличане удря на камък. Затова черно-белите пренасочиха усилията си към ангажирането на Амаду Сукуна, който се разделя със сините. Не е изключено на “Лаута” да изчакват първо да се сдобият с така желания таран, след което да съобщят и окончателното си решение за Приват Нгуесан.