Само в 7DniPlovdiv.bg

Ботев пак опря до Лудогорец! Канарчетата поискаха футболист на разградските орли

7 Dni Plovdiv06.09.20171min3200
Георги Терзиев и Данчо Минев

Николай Киров ще пробва да вземе под наем национала Георги Терзиев от Лудогорец, за да реши проблемите на Ботев в защита. След заминаването на Виктор Генев в Израел, жълто-черната отбрана е доста рехава и не се справя добре, тъй като сменникът на Генев – Радослав Терзиев, още ме може да намери точната си форма, която да е различна от навиците му в юношеския футбол.

Преди няколко дни на Ботев бе предложен Илия Миланов, но Белия бе категоричен, че не се покрива с вижданията му за бранител. Илия е прекалено мек и нерешителен в единоборствата, поради което не можа да се утвърди нито в Литекс, нито в Берое. Миланов от февруари беше без отбор, но вчера подписа договор с Черно море.

Георги Терзиев е най-добрият възможен вариант, твърдят колегите от Марица. Причината е, че Ботев е в отлични трансферни отношения с Лудогорец. Там много не разчитат на Терзиев. А преди три дни привлякоха нов централен защитник – бразилеца Рафаел Фостър, който да играе в двойка с Козмин Моци. Форстър струва 1-2 млн. евро и със сигурност няма да е резерва на Терзиев.