Само в 7DniPlovdiv.bg

Сашо Диков с разтърсващи думи за починалата пиарка на ГЕРБ, която той откри за журналистиката! До юли е била в…

7 Dni Plovdiv05.09.20171min78540
пета петрова

Не познавам по-всеотдаен човек към професията си от Петя Петрова. Много рядко може да се види такъв голям професионалист. Този емоционален коментар направи пред ПИК дългогодишният водещ и пръв ментор в кариерата на внезапно починалата журналистка – Сашо Диков.

Припомняме, че пиарката на ГЕРБ Петя Петрова почина днес след кратко боледуване от рак. Двамата със Сашо Диков бяха дългогодишни колеги в телевизия Канал 3, където красавицата проби в журналистиката.

“Петя беше рядко свестен човек и свестен като журналист. Няма случай да не направи и невъзможното, за да свърши това, което й е възложено”, заяви Сашо Диков.

“Не знаех за заболяването й. Научих днес. Учудвам се, защото всеки петък я виждах в парламента и по никакъв начин не личеше, че има някакво заболяване. За пръв път чувам. Точно това ме шокира, защото до края на юли тя си беше в парламента и не даваше никакви признаци, че има такова заболяване. И сега се случи това изведнъж. Не знам как е възможно за толкова кратко време, с такава скорост да се стигне до този край”, каза още Диков.