Само в 7DniPlovdiv.bg

Срам и позор! Нищо не може да спре циганите в Асеновград! Включиха жандармите в 5-дневна сватба

7 Dni Plovdiv05.09.20171min32821
трафик

Няма и месец от монтирането на новата полицейска приемна в ромската махала в Асеновград, за която бяха броени 30 000 лева и вече започнаха сватбите. Маанета и кючеци се въртят на метри от главите на униформените.

И тази фиеста продължава вече пети ден. Това сигнализираха жители на града, цитирани от TrafficNews.

Близо до палатките с празнуващи има дори жандармерия, но намеса от страна на полицаите няма. Според асеновградчани своеволията на ромите продължават. Явно обитатели на махалата не се плашат от новото районно и дори за миг не са спрели веселбата.

“Лавка за 30 000 лв, заплати за 15 000 лв а резултат 0 – лева. 5 дни сватби на 30 метра от жандармата, без никаква забележка от тяхна страна”, пише oчевидецът.

Припомняме, че основната идея на новоизградената приемна е да осигури обществения ред и сигурност и гарантиране спокойствието на гражданите. В нея денонощно ще дежурят трима полицейски служители от РУ – Асеновград. За реализирането на проекта бяха вложени 27 000 лева.

В най-скоро време приемната ще попада и в обсега на системата за видеонаблюдение на Асеновград. До приемната се стигна след серия протести в Асеновград, предизвикани от нападението  на роми над група деца от отбор по гребане.

Въпреки отварянето на новата приемна на полицията в града, напрежението продължава да тлее.

One comment

  • Димитър

    05.09.2017 at 21:02

    СРЕЩУ ИЗБИРАТЕЛИ НА УПРАВНИЦИТЕ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *