Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Трансферът на Меледже в Ашдод пропада! Вижте защо

7 Dni Plovdiv05.09.20171min1950
Меледже и Виктор Генев

Трансферът на африканската перла на Ботев Меледже Омнибес в Ашдод  пропадна,научи 7DniPlovdiv.bg. Израелците искаха да купят 19-годишният халф, като дори изпратиха конкретна оферта до пловдивчани. Меледже трябваше да отпътува за Обетованата земя днес, за да премине медицински изследвания, след което да подпише своя договор.

7DniPlovdiv.bg разбра, че поне допреди малко Омнибес е бил на базата на канарчетата в Коматево. Трансферният прозорец в Израел затваря в 19 часа днес. Вероятно поради липсата на физическа възможност, преминаването на котдивоареца в Ашдод няма да се осъществи. Това със сигурност е едно от главните причини за провала на сделката.

Преди 10-на дни в израелския клуб премина стълбът в защитата на Ботев Виктор Генев. За съжаление бранителят и Меледже няма да имат възможността да се съберат отново в един отбор.

Появиха се информации, че Омнибес ще се завърне в Септември. Правата на младока са подолени между Ботев и собственика на столичани Румен Чандъров. Два независими един от друг източника на 7DniPlovdiv.bg заявиха, че на този етап е немислимо Меледже да премине при новаците в елита. Но не се знае какво ще се случи в следващите часове….