Само в 7DniPlovdiv.bg

Ужасяващо! Четирима смляха от бой чалга-любимка, защото счупила чаша в главата на тяхна приятелка

7 Dni Plovdiv05.09.20171min2650
Дебора

Серия от неприятни ситуации съпътстват фолк дивата Дебора през последните няколко месеца. След като се оплака, че е системно бита от гаджето си, сега попадна в меле, в което едвам се измъкнала жива. Четирима здрави мъжаги се нахвърлили върху нея с юмруци и ритници, а в дъното на скандала стои… плато с мезе и, разбира се, завистлива жена.

Дебора била на участие, след което решила да се нахрани в едно от заведенията в г. Бяла (Русенско). Певицата била с приятели, а един от тях с малкото си момченце. Всички били гладни, а поръчката им се забавила. На съседната маса Дебора видяла познат и отишла да го поздрави. След като зърнала отрупаната с плата маса, тя предложила да вземат една чиния, за да похапне детето. А когато им донесат поръчката, тя ще им го върне. Компанията на драго сърце преотстъпила част от храната си заради невръстното момче, което видимо било гладно и нервно,пише “Шоу”.

Всичко вървяло по план, докато една от жените на масата не започнала да обижда Дебора с думи като: „просякиня”, „клошарка”; „курва” и т.н. Първоначално младата певица не обръщала внимание на подвикванията на госпожата, но решила да отиде при нея и да поговорят и да обясни, че всъщност храната е за детето и ще си я платят.

В този момент непознатата жена взела чашата си с вино и я лиснала в очите на певицата. В момент на ярост Дебора счупила своята чаша в главата на нахалницата.

Само за няколко секунди скочили четирима здравеняци от масата и съборили Дебора на земята. Те я удряли и ритали, в резултат на което тя има охлузвания, синини и драскотини по цялото тяло.

„Колко жалък народ сме станали”, жалва се изпълнителката на „По същество”.