Само в 7DniPlovdiv.bg

Браво на гордостта на България!Гришо ощастливи децата в Хасково

7 Dni Plovdiv05.09.20171min890
Григор Димитров в Хасково с дечица

Григор! Григор! Тези детски възгласи изпълниха пространството около зала „Спартак“ около 10 часа днес. На кортовете „Юнак“ пък въздухът беше още по-нажежен. Всички се суетяха около своя идол- Григор Димитров. Много щастливи бяха и децата от близката градина, които направо през оградата подаваха ръчички, за да пипнат звездата. Някои от тях не вярваха на очите си, че той е тук и разговаря с тях. „Говорим си, все едно всеки ден сме били заедно“, радваха се и учителките на малките, които през цялото време обясняваха на децата кой е Гришо и че е за пример като спортист и човек.

Гришо е в Хасково само за два дни, дошъл е в малкото си свободно време в родния град, за да се види с родителите и близките си. Той обаче отдели и време да посети кортовете, където тренират децата и юношите от ТК „Хасково 2015″, в който Григор е картотекиран като играч №1. Там се срещна и с кмета на Добри Беливанов

Шампионът от Мастърса в Синсинати остана само час на корта, той беше придружен от майка си Мария и баща си Митко Господинов.

След малко четете какво каза Гришо за отминалите турнири и предстоящия и също как се чувства в родния си град.

Красимира Славова haskovo.net