Само в 7DniPlovdiv.bg

Тотев удари дъното! Вече и децата излязоха на протест срещу него! Мамин Ваньо напълни гащите и не дойде (Снимки)

7 Dni Plovdiv04.09.20171min16380
Протест Коматево

Кметът на Пловдив Иван Тотев удари дъното! Все е било некадърност в управлението на града, но да настроиш срещу себе си децата и да ги изкараш на улицата да ти искат оставката…

Жителите на квартал „Коматево” в Пловдив излязоха на протест, въпреки опитите на Тотев и администрацията му да ги откаже. Те недоволстват от бавния ремонт на 2 км път, който ги свързва с града. Вече година продължава ремонтът и не е ясно кога ще свърши.

Посочените от общината срокове за изпълнение не се спазват поголовно. Днес бяха обещали Тотев да е на протеста, но той напълни гащите и не дойде.

Коматево се вдигна на протест срещу мързела на Тотев и общинарите

Заради ремонта хиляди от Коматево изминават километри, за да стигнат до работа, а възрастните станали заложници в домовете си. До тях нормално не може да стигне нито линейка, нито пожарна.

От фирмата-изпълнител заявиха, че работата се забавила с близо пет месеца заради археологическите находки, които излезли под пътя.

Стотици коли от квартала се провират по обходния маршрут. Задръстванията сутрин и вечер са ад, разказват хората. Търговските обекти по протежение на улицата са пред фалит.