Само в 7DniPlovdiv.bg

Пловдивската звезда от Кечмания:Прибирам се под тепетата заради баницата на мама!

7 Dni Plovdiv02.09.20171min1800
Александър Русев - кечист

“Искам баницата на мама”, бяха първите думи на българския кечист Александър Русев, който изненадващо се прибра от САЩ. Той кацна в София заедно със своята убийствено красива съпруга Лана. Мирослав Барняшев и Си Джей Пери, както са истинските имена на звездната двойка, бяха посрещнати от американски телевизионен екип. Неговата майка Славка беше приготвила огромен букет за Лана.
Престоят на семейството ще бъде част от поредния епизод на телевизионното риалити “Тотал Дивас”, в което се разказва за приключенията на кечистките от световната федерация.
“Задължително довечера ще хапна баница и мусака – призна Мирослав Барняшев. – Дойдохме си за кратка ваканция и да отпразнуваме година от сватбата. Ще съчетаем това и с малко работа. Ще прекараме известно време в Пловдив.”
Си Джей събра погледите на всички посрещачи на летището. Тя призна, че не се лишава от нищо, за да поддържа своята зашеметяваща фигура, но се е влюбила в българската баница и в шопската салата.
“Аз съм шефът и в работата, и в семейството – обяви кечистката, а нейните думи бяха мълчаливо потвърдени от здравеняка. – Най-много харесвам на българите, че знаят да купонясват.”
“Пожелавам си повече победи”, сподели Русев, който беше веднага разпознат на летището от фенове.
“България днес”