Само в 7DniPlovdiv.bg

Заради съмнение, че е истинския убиец, а не нароченото 6-годишно дете: ГЕРБ изхвърли Влайков!

7 Dni Plovdiv02.09.20171min16410
влайков

Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството в партията на председателя на Общинския съвет в гр. Септември Лазар Николов Влайков.

Партията оттегля политическата си подкрепа от Влайков като общински съветник и председател на Общинския съвет в Септември, както и го призовава да напусне общинския съвет като подаде заявление за прекратяване на пълномощията му като общински съветник, съобщиха от пресцентъра на партията.

От ГЕРБ за пореден път заявяваме, че никога не сме и няма да разпъваме политически чадър върху никого и всеки, който нарушава законите на страната, трябва да понесе съответната отговорност.

Както вече съобщихме, председателят на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, с чийто законно притежаван пистолет „Глок”, бе застрелян собственика на ресторант „Градина” в пазарджишкото село Виноградец Наско Тонкев, бе освободен от полицейския арест без повдигнато срещу него обвинение.

Засега основната версия, по която работят разследващите, е, че смъртоносният изстрел е произведен от рожденика Юри неволно, след като оръжието е попаднало в ръцете му случайно.

От семейството на простреляния Наско Тонкев обаче смятат, че физическият убиец е не малкият Юри, а чичо му Лазар Влайков, като първи 7DniPlovdiv.bg писа.