Само в 7DniPlovdiv.bg

Пуснаха ли Локо по пързалката? Нападател май върза тенекия на смърфовете

7 Dni Plovdiv01.09.20171min520
Приват Нгуесан - Локо

Локомотив отново изглежда ще се окаже в ролята на изпързялан. Още след мача с Дунав миналия петък треньорът Войн Войнов убедено обяви, че през тази седмица на проби в тима ще пристигнат двама чуждестранни нападатели. Дори той каза, че единият ще бъде в Пловдив в събота, което не се случи точно тогава . Все пак на „Лаута“ цъфна кандидат за слава. Приват Нгуесан тренира с отбора от няколко дни. От другият таран, чакан за тестове, няма ни вест, ни кост, разбра 7DniPlovdiv.bg.
От клуба липсва актуална информация – отказал ли се е да идва, или ще се появи днес следобед директно за контролата с Оборище (Панагюрище). Ако и този футболист върже тенекия на Локо, далеч няма да е първият, който ще го направи през това лято. Смърфовете с лекота се разминаха с няколко от трансферните си цели – Сашо Александров – Алвеша, вратарят Николай Банков, сръбски таран, Пламен Крачунов и Мартин Кавдански,като последните двама се готвиха с черно-белите, но си намериха отбори в чужбина, а има и още няколко играчи.
На „Лаута“ не са се отказали да издирят качествен голаджия за заместник на Мартин Камбуров. Днес със сигурност поне Приват Нгуесан ще се опита да докаже на треньора Войн Войнов, че разполага с необходимия потенциал, за да получи предложение за договор. Младият котдивоаарски нападател ще бъде тестван в спаринга с Оборище.