Само в 7DniPlovdiv.bg

Високо напрежение!Белия отказал среща с мениджър на натъжен футболист на Ботев!Вижте защо играчът иска да се махне

7 Dni Plovdiv01.09.20171min1840
Ботев Пловдив - Меледже Омнибес

Яя Меледже стана третият футболист на Ботев, който иска да напусне клуба. Преди него с договори в чужбина се уредиха Омар Косоко и Виктор Генев. Причината при Меледже е фактът, че той не иска да търка резервната скамейка. Футболистът от Кот д\’Ивоар обявил, че не се чувства щастлив в Коматево заради този факт. Мениджърът на Яя Меледже е дошъл в понеделник да разговаря с треньора Николай Киров, но Белия отказал да разговоря с него, разкрива Марица. Според информирани Киров е заявил отдавна на футболиста, че не се е раздавал докрай на тренировките и постоянно си изкарвал глупави жълти картони в мачовете. Причината за отказа за разговор е, че Яя има договор с Ботев до 2019 година и в него няма клауза дефанзивният футболист да е титуляр.
Мерледже е поискал да си тръгне от Ботев без финансови претенции, но от ръководството са отказали категорично, като са му заковали цена от 200 000 евро. Правата му са поделени между жълто-черните и Румен Чандъров.
Трансферният пазар в България приключва на 6 септември в 23.59 часа, а след това Меледже ще може да си намери само отбор от Турция, тъй като пазарът там затваря два дни след нашия.
Междувременно вирус нападна отбора на Ботев преди днешната контрола срещу Несебър. Първи от стомашно-чревно неразположение се е оплакал треньорът Николай Киров. След него вирусът е налазил Радослав Терзиев, Фернандо Вияна и новото попълнение Густаво Афонсо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *