Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Кипърци напират за звезда на Локо

7 Dni Plovdiv30.08.20171min510
Веселин Марчев - Локомотив Пловдив

Клуб от Кипър желае да привлече крилото на Локомотив Веселин Марчев, научи 7DniPlovdiv.bg. Кандидатът за 27-годишният футболист е от елитната група на Острова на Афродита. Въпросният отбор не е сред грандовете, разкриха наши източници, но не пожелаха да съобщят името на тима. Причината е, че трансферът на Марчев ще се осъществи много трудно до затварянето на летния трансферен прозорец.

Кипърците искат да привлекат Веселин като свободен агент. От Локо няма начин да го пуснат без пари, макар и да поставят сравнително ниска цена за правата на играча. От Острова на Афродита нямат намерение да плащат никаква трансферна сума. Марчев пък към момента   не може да разтрогне договора си с клуба. Дори и да го стори обаче, ако прекратяването не е по взаимно съгласие, то той няма да може да подпише с кипърците след затваряне на трансферния прозорец.

Марчев, който е един от най-добре представящите се футболисти на смърфовете, вече има зад гърба си два престоя в Кипър. Той игра за Агия Напа и Неа Саламина. Желаещият го отбор има наблюдения върху качествата на нападателя още оттогава. Знае се , че някои от кипърските клубове не са от най-коректните платци. Затова не е ясно и има ли желание и самият футболист да си тръгне от родния си клуб, за да продължи отново кариерата си на Острова на Афродита. През това лято той продължи договора си с Локо до края на настоящия сезон.