Само в 7DniPlovdiv.bg

Скандал в клуба на бивш благодетел на Ботев! Любимец на бултрасите плаши с бягство

7 Dni Plovdiv30.08.20171min2760
Борис Галчев - Ботев

Новакът в Първа лига Септември спечели с 4:1 гостуването на Черно море във Варна не без помощта на съдиите, но въпреки успеха при столичани има проблеми. Оказа се, че в клуба са настанали скандали, породени от смяната на треньора Димитър Васев и още някои решения на ръководството, разкриват колегите от  БЛИЦ СПОРТ.

Опитният специалист бе махнат преди срещата с “моряците”, а на негово място беше върнат Николай Митов. С идването на Жадното на двама от най-опитните играчи било съобщено, че повече няма да се разчита – защитникът Александър Бранеков и халфът Даниел Георгиев.

Решението на шефовете много подразнило Борис Галчев. Бившият капитан на ЦСКА заплашил, че ще си тръгне от Септември, застъпвайки се за двамата си съотборници. Галчев и почти всичките му съотборници били против смяната на Васев с Митов, но ръководството не зачело това. Опитният халф дори изтъкна, че победата във Варна се посвещава на вече бившия треньор на Септември.

7DniPlovdiv.bg припомня, че Борис Галчев е любимец на бултрасите от престоя си в Ботев. Собственикът на Септември Румен Чандъров пък е бивш благодетел на канарчетата, който се оттегли от Коматево, след като феновете прогониха скоропостижно  точно Николай Митов от треньорския пост при жълто-черните.