Само в 7DniPlovdiv.bg

След като коматевци го стиснаха за гърлото, Тотев изхрипа: Ще завършим пътя до октомври, не излизайте на стачка

7 Dni Plovdiv28.08.20171min7310
Коматевско шосе 003

Вторият участък на Коматевско шосе от “Филкаб” до отбивката за ул. “Остромила” ще бъде изцяло завършен до 1 септември, обеща кметът Иван Тотев, след като бе притиснат жестоко от жители на “коматево” в последните седмици. Те са бесни от протакането на ремонта, заради което са принудени да изживяват ежедневни премеждия.

Тотев съобщи, че днес или утре започва асфалтирането на тази част от пътя и увери, че след това усилено ще се работи в останатала част до входа в Коматево.

Кметът предполага, че ако се върви със същите темпове, шосето ще бъде изцяло завършено до края на октомври.Все пак не бива да се забравя, че преди време Тотев обеща далеч по-ранни дати за завършване на ремонта.

В общината засега не е постъпило искане от жителите на Коматево за блокада на Околовръстното шосе на 3 септември.” Ако дойде при нас ще го съгласуваме с КАТ и Агенция “Пътна инфраструктура”, защото пътят е републикански, каза Тотев. Той препоръча на недоволните да не предприемат протести, защото те няма да ускорят работата.