Само в 7DniPlovdiv.bg

Невиждано! Ботев дари пари за… автобус на Локомотив

7 Dni Plovdiv26.08.20171min4820
Лъчо Балтанов и Теди Джорджо в Дряново

Ботев направи изключително благороден жест по време на престоя си в Дряново преди визитата на Етър. Канарчетата бяха на режим там. От Ботев дариха 300 лева за нов клубен автобус на школата на местния футболен клуб – Локомотив.  Тимът от Дряново носи същото име като това на градския съперник на канарчетата. Така жълто-черните дадоха пари на Локомотив, но не на този от Пловдив.  Цветовете на аматьорския клуб са червено и черно.

От Локомотив (Дряново) благодариха официално на Ботев. Направиха го чрез съобщение на официалната си страница във Фейсбук:

ПФК “Ботев” Пловдив, също дариха средства за децата на Дряново! Капка по капка вир става!
Адмирации, благороден жест и пример за всички останали.
Ръководството на Локо Дряново благодари, с пожелания за успех, здраве и много победи на момчетата от “Ботев” Пловдив. Благодарности на капитана Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Йордан Минев, треньора Николай Киров, тим мениджъра Асен Караславов и целия екип на канарчетата!
Преди мача двукратният носител на купата и суперкупата на България “Ботев” Пловдив дариха сумата от 300 лв.. Канарчетата лагеруваха в Дряново и се подготвиха за сблъсъка в седмия кръг в групата на майсторите “Етър” Велико Търново – “Ботев” Пловдив . “Съперници на терена приятели в живота и винаги добре дошли в Дряново ” заяви президентът на клуба Тодор Георгиев, известен като диджей Теди Джорджо.