Само в 7DniPlovdiv.bg

Англичани правят бутикова сватба в Пловдив днес! Избрали го, защото е любимият им град!

7 Dni Plovdiv25.08.20171min970
Fontan

Първата английска бутикова сватба под тепетата ще се състои в ресторант „Атлас” на Главната днес. Точно в 18 часа булката ще пристигне с изключителен ретро автомобил по самата главна улица и ще бъде оставена  до фонтана с пеликаните, точно пред заведението.

Бъдещите младоженци са били много впечатлени от архитектурата на сградата. Реставрираният паметник на културата от 1923 г. е обрал точките на иностранците със своята автентичност и харизма.

Сватбата ще бъде организирана на втория етаж на ресторанта, където гости и младоженци ще се потопят в атмосферата на гигантския 3D мапинг.

Самият ритуал ще се проведе на Античния театър. За него е поканен специално пастор от Великобритания. А сватбената торта ще бъде разрязана на самият фонтан с пеликаните пред ресторанта.

Двойката англичани подготвят пищно празненство, за което са поканили свои приятели и роднини от цял свят в своя любим град Пловдив!

С тази сватба ресторант „Атлас” се утвърждава като емблематично място, запазило духа на стария Пловдив, което е предпочитано от чужденците за специални поводи.