Само в 7DniPlovdiv.bg

Ботев ще търси излизане от кризата срещу Етър! Кой ще триумфира в битката на Близнаците в Търново и ще полетят ли отново високо канарчетата?

7 Dni Plovdiv25.08.20171min490
Botev Pd-Cherno more21A

Ботев ще гостува на Етър във Велико Търново с единствената мисъл да спечели трите точки. Канарчетата се представят значително по-добре като гости от началото на сезона. Жълто-черните гонят класиране в Топ 6 и искат възходът им започне още от старопрестолната столица на България. Сблъсъкът на стадион „Ивайло“ ще има по-емоционален заряд за двама футболисти от съперниковите тимове. Близнаците Йордан и Веселин Миневи ще се изправят един срещу друг. Данчо ще защитава цветовете на жълто-черните, а Веско – на виолетовите.

Треньорът Николай Киров-Белия е лишен от услугите на последния голмайстор за тима Стивън Петков, който е с контузия. В състава се завръща новоизпеченият национал Цветомир Панов, който изтърпя наказанието си, а на пейката до Белия отново ще седне и асистентът му Иван Кочев.

На вратата на канарчетата ще пази Чворович. Пред него ще са Панов, Минев,  Димов и Радослав Терзиев, който ще замести напусналия Виктор Генев, разбра 7DniPlovdiv.bg. Меледже ще действа като опорен халф. Играта ще връзват Балтанов и Бризола. По фланговете ще пробиват Неделев и Стоянов, а атаката ще води Виана.