Само в 7DniPlovdiv.bg

Шофьор избухна във Фейсбук: 99% от пловдивчани са селяндури прости, незаслужаващи кислород!

7 Dni Plovdiv25.08.20171min3910
Shofior

Имат ли пловдивчани култура на шофиране, толерантни ли са на пътя?

Подобна дискусия се заформи в една група във Фейсбук, предназначена за предупреждения за дебнещи полицейски патрули.

Човекът закъсал на пътя в Пловдив. В следващите минути никой от другите водачи не спрял да му помогне! Напротив! Те го „поздравили“ с вой на клаксони, псувни, подигравки и др.

Вижте публикацията едно към едно:

“Hi, 99% от пловдивчани са селяндури прости незаслужаващи кислород. Ето защо: случи ми се колата да прегрее и внезапно да изключи. Пускам си аварийни, слагам триъгълник сигнален и се чудя дали да бутам в страни или дали ще запали пак. В този момент осъзнах че сме за разстрел всички като нация. То не беше бипкане, пцоване, спиране зад и до мен, подигравки, нарочно минаваха страшно близо до мен все едно искат да ме остържат и смачкат. Повечето виждаха сигналния триъгълник когато вече бяха пред него… просто гледката беше уникална. След като сам бутах колата от средна в дясна лента се шмугнаха 20 коли от дясно преди да затворя лентата. Лош генетичен материал и чалга селска нация сме тфа е.
P.s. Имах и сигнална жилетка.”

Голяма част от коментиралите публикацията подкрепят оплакващия се. Те допълват, че са попадали в подобни ситуации в Пловдив, отнасяли са си обиди и псувни и вече подобно държание не им прави впечатление.
Има и такива обаче, които пишат, че и шофьорът има вина за това, че не е закарал колата си на сервиз навреме и така рискувал да затрудни движението.