Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DniPlovdiv.bg: Ето го Иван Стоянов, който се опита да уреди мач на Локо (Пд). Ама, че адвокатка има…

7 Dni Plovdiv23.08.20171min13070
Черно тото012

Съдът в Пловдив даде ход на делото срещу 25-годишния Иван Стоянов, обвинен за уговаряне на футболна среща. Той е обвинен в това, че е предложил на непълнолетни футболисти пари на Локомотив Пловдив, за да повлияят на резултата от мач.

Иван Стоянов, който е  бивш играч на третодивизионния Гигант (Съединение), застана днес пред съда и не се призна за виновен. Той бе защитван от особено впечатляваща адвокатка.

Според обвинението в началото на месец октомври 2016 г. Стоянов получил обаждане по мобилния телефон от непознат, който му предложил среща. На разговора дошли двама мъже. Те поискали да намери няколко футболисти от Локомотив (Пловдив) – юношески отбор до 19 години, които щели да участват в предстоящ мач от шампионата с Ботев (Враца). Двамата непознати искали от обвиняемия да предложи на няколко футболисти по 1000 евро, за да бъде манипулиран резултатът. За “услугата“ му обещали да получи „възнаграждение, от което ще остане доволен“. Стоянов се съгласява и разговаря с трима футболисти, които обаче категорично отказали да участват в манипулирането на мача и съобщили на своя треньор. По-късно била уведомена полицията.

Ексклузивни снимки виж тук:

Тръгна първото дело в Пловдив за черно тото във футбола

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *