Само в 7DniPlovdiv.bg

Нека й е зле! Гери-Никол живее с по 30 бона на месец!

7 Dni Plovdiv23.08.20171min1170
geri-nikol-poluchi-qhta-za-rojdeniq-si-den-391405

Звездният статут на поп-сензацията Гери-Никол струва 30 бона на месец. Тийнеджърката засенчва с бюджета си доста от родните знаменитости. Всеки месец богатият й баща Николай Георгиев-Цайса, отделя за нея крупна сума, за да може тя да живее охолно и да покрива разходите си за ежедневните си нужди.

Гери-Никол движи с “Порше Кайен”, има охрана на свое разположение, купува си само маркови дрешки, за нея се грижат класни стилисти, разполага и с джобни, за които всички нейни връстници могат да й завидят. Готината и луда идолка на учениците дори не си представя какво е да се качи на автобус или да седне в квартално заведение.

Тя навсякъде демонстрира финансовото си положение, инвестира в супер скъпи клипове и поддържа ефектна визия. Твърди се, че само за дебютното й парче с Криско “Ела и си вземи” и видеото към него, са вложени около 50 бона. На абитуриентския си бал пък блесна в зашеметяваща сребриста рокля за 40 хиляди лева, която беше ушита от дизайнера на Ким Кардашиян и Дженифър Лопес.

19-годишната изпълнителка още от малка тя е свикнала да пътува из екзотични дестинации, сред които Дубай, Китай, Боракай, Миконос. Високият стандарт тя има благодарение на татко си, за когото се смята, че принадлежи към варненския ъндърграунд.

Николай Георгиев-Цайса често се споменава като адвокат, но това е доста спорен въпрос, а по всяка вероятност е натрупал пари чрез различни афери, както и след източване на игрални автомати в международни и български казина, пише седмичник.