Само в 7DniPlovdiv.bg

Спонсор на Левски на път да изяде главата на Мамин Ваньо – Тотев, виж и днес колко човека ремонтират пътя в Коматево (Снимки)

7 Dni Plovdiv23.08.20171min14760

Жителите на пловдивския квартал „Коматево” ще блокират околовръстното шосе на Пловдив на 3 септември, въпреки воплите на проваления кмет Иван Тотев да не правят това!

Повече от година продължава ремонта на пътя, който ги свързва с града. Посочените от общината срокове за изпълнение не се спазват, както и от фирмата изпълнител – “Щрабаг”. Ремонтът на “Комтево” бе една от поръчките, които строителите получиха като благодарност от държавата, че станаха спонсори на Левски.

Заради ремонта хиляди от Коматево изминават километри, за да стигнат до работа, а възрастните са станали заложници в домовете си. На трасето, дълго близо 2 километра, работниците се броят на пръсти.

 

Стотици коли от квартала се провират по обходния маршрут. Задръстванията сутрин и вечер са ад, разказват хората. Търговските обекти по протежение на улицата са пред фалит.

От фирмата обещаха до края на октомври пътят да е завършен. Хората не вярват и затова ще излязат на протест.

Както се вижда от снимките на 7DniPlovdiv.bg, на шефовете в “Щрабаг” не им пука особено и на обекта продължават да се мотаят по 4-5 човека.