Само в 7DniPlovdiv.bg

Закана! Пловдивчанинът Алехандро, който показа как кара с 300 км/ч на магистралата: Утре ще вдигна 360 км/ч!

7 Dni Plovdiv22.08.20171min2070
742391

Известният във Фейсбук пловдивчанин Алехандро Алехандро пак намери начин да прикове вниманието към себе си. Героят в социалните мрежи, който преди време се похвали с видео, на което се вижда как автомобилът вдига над 300 км/ч по магистралата, се е свързал с Plovdiv24.bg и се заканил, че може да вдигне и 360 км/ч.

“Чудя се утре или другиден да вдигна 360 км/ч. Шофирането е проста работа, ама не е за прости хора.”, сподели Алехандро.

Интересното е, че във Фейсбук дори  част от негови приятели не одобряват безразсъдните му действия по пътищата и се четат редица забележки. Самият той пък никъде не отрича да е снимал видеото и да е вдигал подобна скорост в постингите или към коментарите на другите потребители в неговия публичен пост в социалната мрежа.

Важно е да се отбележи, че именно заради такова държане по родните пътища стават много тежки катастрофи със смъртни случаи. Една, от които беше и на пловдивския булевард “Руски”, където животите си загубиха трима души.

Героят в социалните мрежи е посочил във Фейсбук профила си, че работи в транспортната фирма “Родопи – Авто 10” и се смята, че е син на собственика.