Само в 7DniPlovdiv.bg

Бащата на Гришо разкри ключът към успеха му в Синсинати и предупреди: Не бива да се заблуждаваме, че ще печели всяка седмица!

7 Dni Plovdiv22.08.20171min4120
Бащата на Гришо

Бащата на Григор Димитров – Димитър Господинов, заяви, че синът му се чувства изключително горд от постигнатия успех в Синсинати. Той и разкри и важни детайли, които са помогнали на Гришо да триумфира с първи трофей от Мастърс.
„Условията са много различни в Синсинати, ужасно духа. Настилката е много бърза. Всичко това дава отражение. Той имаше възможност да е малко по-рано там. Това е много важно – аклиматизацията и адаптацията. Явно му допаднаха условията. Не на последно място и с какви топки се играе – на почти всеки турнир са различни. Може би му напасна настилката и условията, макар че той не обича да играе във ветровито време. И най-вече търпението, което прояви през целия турнир.Естествено, че се чувства страшно щастлив. Все пак е Мастърс титла, не е някой друг турнир. Макар че той самият казва, че дали е 250, 500 или Мастърс няма значение. Напротив, има огромно значение. Точките са страшно много. Мотивацията е още по голяма, но не трябва да се заблуждаваме и да очакваме подобни успехи всяка седмица и, че всяка седмица по един и същи начин ще играе”, каза бащата на Григор в интервю пред bTV.