Само в 7DniPlovdiv.bg

Пловдив ще има трима представители в националния отбор на България за Евро 2017! Вижте кои пловдивски братя попаднаха сред избраниците на Пламен Константинов

7 Dni Plovdiv22.08.20171min660
Volleyball World Championship 2014

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов обяви групата от 14 състезатели за Европейското първенство 2017 в Полша (24 август – 3 септември). Припомняме, че “лъвовете” са в предварителна група С в Краков, заедно с Русия, Словения и Испания.
Сред 14-те избраници на Пламен Константинов личат имената на трима пловдивчани – Тодор Алексиев и братята Николай и Розалин Пенчеви.
Специалистът направи две промени – на мястото на Мартин Атанасов се завърна Тодор Алексиев, а Велизар Чернокожев замени Жани Желязков. Извън сметките останаха още Владимир Станков, Бранимир Грозданов и Николай Кръстев.
Националите ни правят последна тренировка днес в София. Заниманието е от 17:00 ч в столичната зала “Христо Ботев”, като първите 15 минути са отворени за медии. Тимът ни тръгва за Полша утре 22 август, рано сутринта, като лети за Мюнхен в 06:05 ч.

Състав на България за Европейското първенство 2017
Разпределители:
Георги Братоев
Георги Сеганов

Посрещачи:
Тодор Алексиев
Тодор Скримов
Николай Пенчев
Розалин Пенчев

Диагонали:
Цветан Соколов
Велизар Чернокожев

Централни блокировачи:
Виктор Йосифов
Николай Николов
Теодор Тодоров
Светослав Гоцев

Либера:
Тодор Салпаров
Владислав Иванов