Само в 7DniPlovdiv.bg

Няма да повярвате Преслава в каква дива оргия е участвала с гаджето си и още мъже! (Подробности +18)

7 Dni Plovdiv21.08.20171min17720
преслава

Миналият уикенд в Слънчев бряг фолк звездата Преслава е дивяла в бурно групово изпълнение, полято с много алкохол и бело.

Певицата е била в компанията на развратния си приятел Павел Лазаров, а в леглото с тях е имало още двама гарда, както и бургаска бръмчалка, танцьорка в хитов чалга клуб на морето, писа „Таблоид“.

Дивата оргия с участието на Преслава се случила съвсем ненадейно, след като певицата първо имала участие на Слънчака. Към края на работния си ангажимент брюнетката била неадекватна вследствие на много обърнати чашки и често посещаване на ВИП тоалетната в клуба, свидетелстват нейни фенове. Тя останала да се забавлява в дискотеката, където бил и новият й любовник в приятелска компания. Купонът обаче напуснал пределите на клуба, след катоПреслава, Павел и трима техни приятели решили да продължат празненството в плажната вила, където Лазаров отсяда на Слънчев бряг. Бушуващите хормони, поетото количество алкохол и различни стимуланти си казали думата, тъй като преди зазоряване вместо край масата компанията деляла едно легло.

Официално Преслава е гадже с бившия на Златка Райкова от 3 месеца, след като двамата оповестиха любовта си на рождения ден на певицата, но според техни общи приятели двамата се залюбили още в ранна пролет. Оттогава насам двойката е неразделна и Лазаров, известен с богатото си крими досие, е постоянно по следите на любимата си, независимо в кой град е тя на участие.