Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Крис Добрев се разминава с Удинезе

7 Dni Plovdiv20.08.20171min1480
Кристиян Добрев

Вундеркиндът на Ботев Кристиан Добрев изглежда ще се размине с трансфер в Удинезе, научи 7DniPlovdiv.bg. Талантливият 16-годишен нападател изкара няколкодневни проби в италианския тим. Той замина за Апенините в сряда, като тренираше с отбора на Удинезе, който се подвизава в местната Примавера. Със сигурност италианците са тествали младока в учебна игра или специален спаринг. Не е възможно клуб от ранга на Удинезе да привлече талантлив юноша, ако преди това не го види в игрова обстановка, категорични са специалисти.

През седмицата Крис отлетя за Ботуша заедно с баща си и административния директор на канарчетата Иван Йотков, който най-вероятно е трябвало да изслуша предложението на отбора от стадион „Фриули”.  Тогава се разбра, че от Ботев са поискали 500 000 евро за правата на Добрев. След това Крис продължи да се готви с италианците, а шефът при пловдивчани се завърна в България. Засега не е ясно какво се оказва главната пречка за осъществяването на трансфера – самият футболист, пловдивският клуб или от Удинезе не са склонни да платят исканите пари за суперталанта на жълто-черните.

В близките дни окончателно ще се разбере дали Добрев ще заиграе в Италия. Засега нещата отиват към провал. Все още съществуват шансове сделката да се осъществи.