Само в 7DniPlovdiv.bg

Невиждани сълзи от радост! Феновете на Ботев се докоснаха до купите, футболистите лично им ги предоставиха

7 Dni Plovdiv19.08.20171min1080
kupi01

Ботев преживя ново разочарование в първенството след поражението с 1:2 от Черно море насред Коматево. Загубата обаче не помрачи настроението на феновете на канарчетата. Те се стекоха на стадиона не само, за да подкрепят любимците си в мача срещу моряците, но и заради шанса, предоставен им от клуба, да се докоснат до двете Купи, завоювани през това лято.

ъководството на канарчетата организира “Вечер на Купите”. Купонът започна веднага след последния съдийски сигнал. Лично възпитаниците на Николай Киров – Белия занесоха трофеите при феновете, които очакваха с нетърпение лелеяните отличия в барчето на базата в Коматево.

Със сълзи от радост куп бултраси докоснаха Купата на България и Суперкупата. Всеки чакаше своя ред, за да се щракне за спомен с отличията, който бяха поставени във витрината на клуба след 36-годишно чакане.

Еуфорията сред бултрасите все още е на макс и загубата от моряците на Георги Иванов – Гонзо нямаше как да помрачи тази паметна за тях вечер, в която имаха честта да увековечат завинаги този жадуван миг.