Само в 7DniPlovdiv.bg

Бивш треньор на Локо предупреди смърфовете : Познавам ви добре!

7 Dni Plovdiv18.08.20171min210
Илиан Илиев - Локо Пловдив

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев сподели своите очаквания за мача с Локомотив Пловдив от 6-ия кръг на Първа професионална лига. Срещата е в събота, 19 август от 18.15 часа на стадион “Трейс Арена” в Стара Загора.
“Локомотив е отбор, който познавам добре. Работил съм с повечето момчета, с едно-две изключения. Знам, че могат да играят добър футбол. Разбира се, доколкото им позволим. Затова трябва да сме много дисциплинирани в дефанзивен план и да не допускаме грешки”, заяви Илиев, който преди година водеше смърфовете.
“Надявам се да стане един добър мач, въпреки че незнайно защо е дръпнат в още по-ранен час – 18.15, когато се очаква да бъде доста топло. Но каквото е времето за нас, такова ще е и за противника ни”, добави специалистът.
“Отново няма да мога да разчитам на Иво Иванов, Милен Танев и Селим Керкар. Първите двама вече започнаха тренировки, но все още не са готови за игра. Елиаш Да Силва е с болежки в гърба, но се надявам да бъде на линия за мача. Меди Фенуш е готов да играе”, завърши Илиан Илиев.