Само в 7DniPlovdiv.bg

Канарчетата ще “давят” моряците в Коматево

7 Dni Plovdiv18.08.20171min490
Ботев - Черно море 2

Ботев се готви да нанесе първо поражение през сезона на временния лидер Черно море. Канарчетата приемат моряците на базата си в Коматево. Двубоят е от 18:45 часа. Възпитаниците на Николай Киров – Белия се точат да наваксат изоставането си в шампионата и ще опитат да прекратят добрата серия на тима, воден от Георги Иванов – Гонзо. За целта канарчетата се точат да спечелят първи точки у дома. Досега те записаха 2 загуби като домакини – от Пирин и ЦСКА.
Белия няма да разчита на наказания Цветомир Панов. На пейката до него поради същата причина няма да седи и асистентът му Иван Кочев. След изтърпяна санкция в състава се завръща Йордан Минев.
Точно Близнака е най-актуалният вариант да играе на мястото на наказания Панов отдясно на защитата. Киров обмисля да прати Минев на десния бек, разбра 7 DniPlovdiv.bg. На Коматево Данчо е налаган отляво на отбраната.
Новите попълнения Дуде Ндонгала и Стивън Петков са пред официален дебют за жълто-черните. Двамата почти сигурно ще останат на резервната скамейка и ще се появят в игра след почивката.
На вратата ще застане Чворович. Пред него в защита ще оперират Минев, Генев, Димов и Марин. В халфовата линия ще са Меледже, Балтанов, Крум Стоянов, а Бризола и Неделев ще се сменят на позицията зад Виана.