Само в 7DniPlovdiv.bg

Чисто гол мъж притеснява тийнейджърки на Бунадржика, изтегна се под Альоша

7 Dni Plovdiv17.08.20171min4900
альоша

Нудист е бил забелязан на Бунарджика от случайни минувачи. Чисто гол възрастен мъж решил да използва скалите на тепето като плаж преди обедната жега в четвъртък. Според очевидци, той не се притеснявал да се покаже както майка го е родила на фона на паметника Альоша.

По маршрута към монумента от южната страна минали много възмутени хора на метри от него, като извръщали поглед от интимните му части, които били на показ. Нудистът не е извършвал непристойни действия, но самото му присъствие уплашило няколко майки, тръгнали с децата си на разходка към тепето.

Йордан Чобанов обясни, че забелязал нудиста около 10 часа сутринта. Заедно с няколко свои приятели се приближили и му се развикали поне да се покрие. Човекът се оказал около 50 годишен. Не обелил и дума, само се завъртял им показал голите си задни части със смях. Йордан предупредил задаващите се след него тийнейджърки на по 14-15 години да се отклонят от маршрута си и да не се доближават до нудиста, пише Марица.

“Приятелите ми ме спряха, иначе щях сам да го изгоня. Може ли такова нещо? Още ми се повръща при спомена!”, обясни Чобанов. Той няма доверие в органите на реда и затова не се е обадил на спешния телефон. Спомня си и случая с голата жена на брега на река Марица, която през юни месец, както и онаниста просяк от Централна гара, които си е все на същото място.

В социалните мрежи се появиха и два кадъра, които обаче са с много ниско качество и лицето на човека не може да бъде разпознато. Очевидците и коментиращите в интернет са ужасени и възмутени и настояват за по-чести проверки по тепетата на Пловдив.