Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Ботев чака бразилец, но ги заливат с французи!

7 Dni Plovdiv17.08.20171min4200
Омар Косоко

В Ботев се надяват максимално бързо да прескочат препятствието, което спира идването на бразилския офанзивен футболист, предложен от мениджъра Иво Димов за заместник на Омар Косоко. Публична тайна е, че трансферът на перлата от Бразилия зацикли заради дълг на канарчетата към варненския ексцентрик. Борчът е около 50 000 лева и е натрупан от предишните трансфери на кариоки на Коматево.
Това обаче не пречи на други мениджъри да пробват да се възползват от създалата се суматоха. Няколко футболни агенти се надпреварват да предлагат свои футболисти на ръководството и спортно-техническия щаб на жълто-черните. Предложените футболисти са предимно французи, научи 7DniPlovdiv.bg. Разбира се, някои от тях притежават френско гражданство, но са родени в Африка. На Коматево хвърлят по едно око и на останалите играчи, за които се правят опити да бъдат “пробутани” за евентуален заместник на Омар Косоко.
Канарчетата разчитат, че максимално бързо проблемът с Иво Димов ще бъде преодолян и ще бъдат избегнати излишни драми. Ако нещата около идването на бразилеца продължат да буксуват, жълто-черните имат готовност да се преориентират към някого от френските варианти за наследник на Косоко.