Само в 7DniPlovdiv.bg

Скромно! Ботев поиска 1 милион от италианци за бижуто си

7 Dni Plovdiv17.08.20171min3100
Кристиан Добрев

Административният директор на Ботев Пловдив Иван Йотков е тръгнал обратно за България, след като проведе разговори с ръководството на италианския Удинезе. Крис Добрев премина успешно медицински тестове в италианския клуб, след като черно-белите поискаха това, преди да стартират разговорите по трансфера, разкрива PlovdivDerby.com. На разговорите се е оказало, че Добрев е следен изкъсо от Удине в последните няколко години и те са наясно и с най-малката подробност свързана с него. Още при пристигането на стадион Фриули Крис Добрев е получил подготвена специално за него тренировъчна програма. Италианците са настояли, докато преговорите се водят, талантът да тренира с тях.
На самите разговори от Ботев Пловдив са обявили, че цената на Крис е 500 000 евро. За момента не е ясно, дали канарчетата няма да преговарят и за процент от следващ трансфер на младока. Преговорите ще продължат в събота, като се очаква за тях за Италия да замине и президентът на канарчетата Ангел Палийски.
Според запознати с разговорите, които са се водили вчера, Удинезе много силно желаят да осъществят трансфера на Добрев и двата клуба са близо до споразумение.