Само в 7DniPlovdiv.bg

Паднаха дрехи и задръжки! Новият мъж до Ивана е пловдивски кмет!

7 Dni Plovdiv17.08.20171min21720
ивана

Самоличността на мистериозното гадже на фолк певицата Ивана най-после е разкрита.

Оказва се, че пайнерката наистина има връзка с млад градоначалник. Става въпрос за зам.-кмета на район „Западен“ в Пловдив – Георги Попов. Той е едва на 37 години и въпреки чеИвана гони 50-те, двамата силно се обичат, пише „Галерия“.

Разполагаме дори и с тяхна снимка от заведение в Несебър, където празнуват рожден ден с приятели. Това е първото фото на Ивана с гаджето й, което излиза в медиите

За гореща връзка на пайнерката с пловдивски кмет се говори отдавна. Името му досега беше загадка, тъй като двамата ревниво пазеха връзката си. Заради политическия му статут, Ивана отказваше да коментира кой е мъжът до нея.

Факт е обаче, че любовта й с Георги Попов й се отразява доста добре. Откакто е с него, изпълнителката на „Като на 17“ рязко свали килограми и сякаш се подмлади. Близки до пловдивския заместник-кмет също забелязват коренна промяна у него.

Попов от години бил луд фен на Ивана и песните й. Когато се запознават, фолк певицата не приела насериозно свалката му, но в последствие отношенията им се задълбочили.

Близки до пайнерката разкриват, че дори наскоро Георги, който е разведен, й предложил да заживеят заедно.

Припомняме, че Ивана има 22-годишна дъщеря от бившия си мъж Валентин, с когото са в лоши отношения.