Само в 7DniPlovdiv.bg

Скандалът на годината! Изхвърлят лудото Ленче от ВИП Брадър преди още да е влязла в Къщата

7 Dni Plovdiv16.08.20171min17620
мегз

Нещо изключително странно се случи днес по обяд.На път сме да станем свидетели на нещо безпрецедентно – участник да бъде изхвърлен от “ВИП Брадър”, още преди шоуто да е започнало.

Днес изтече информация, че лудата дизайнерка Мегз влиза във ВИП Брадър. Изтече дори снимка, която моментално събра хиляди лайкове и стотици коментари.

Само след два часа обаче мистериозно изчезна от профилите на дизайнерката, съобщава Хот Арена. Оказа се, че снимката не е била публикувана от официалната страница на „ВИП Брадър“ България, а от фалшива.

Може би Каканашева е решила да си направи реклама на гърба на формата, използвайки тази фалшива публикация, но после е осъзнала, че може да има сериозни последици и е изтрила споделянията си. По-странното е, че снимката е изтрита от стената на фалшивия профил също. И може да бъде намерена само в албумите на страницата.

Припомняме, че всяка година преди старта на най-гледания формат у нас има хиляди спекулации кой ще бъде ВИП съквартирант. Но Биг Брадър никога не разкрива тайната до последно. А на самите участници им е забранено с договор и огромни неустойки  да обелват и дума по темата. Заплашени са дори с недопускане до шоуто.