Само в 7DniPlovdiv.bg

Агент заръча на Косоко: Да ми пратиш снимка с Марадона!

7 Dni Plovdiv16.08.20171min490
Диего Марадона в Дубай

Агентът на Омар Косоко – Болеслав Козакевич, чака доста необичаен подарък от своя довереник. Наскоро 29-годишният французин премина от Ботев в отбора на Ал Фуджайра от ОАЕ. Тимът от Дубай е воден от великия Диего Армандо Марадона. За продажбата на Косоко точно във въпросния клуб sport.marica.bg информира първи.
„ Чакам Омар да ми прати снимка, на която е заедно с Марадона. Казал съм му, когато я направи, веднага да я предостави и на мен. Марадона си е Марадона. Неслучайно наскоро в някои реномирани класации го обявиха за най-добрия футболист на всички времена. Изпреварва Пеле, Бекенбауер, Роналдо и куп други велики футболисти. Със сигурност Косоко ще може да научи изключително много от него. В момента Ал Фуджайра провежда подготовка. Косоко не го товарят чак толкова много, защото той вече проведе доста сериозна такава с Ботев.”, обяви пред sport.marica.bg Болеслав Козакевич.
Докато Марадона чака Косоко да се престраши и да му поиска автограф, великият дон Диего показа страхотна форма и с топка за боулинг. Той и семейството му разпускаха с бутане на кеглите. Диего даде нагледен пример как се спира топка с глава, пък била тя и за боулинг.