Само в 7DniPlovdiv.bg

Ахмед Доган има защо да се напие, заради Гери Малкоданска (Снимки)

7 Dni Plovdiv16.08.20171min32040
гери малкоданска

Таен годеж е направила синоптичката на Нова тв Гергана Малкоданска. Червенокосата красавица е получила предложение за брак от сравнително новото си гадже – милионера Алекс Ковачев.

Новината зарадвала най-много бившия й кандидат-свекър – Ахмед Доган, пише в. „Галерия“.

Почетният председател на ДПС никога не е харесвал Малкоданска за снаха и направи всичко възможно да я раздели от сина си Демир Доган. Най-нещастен от стеклите се обстоятелства обаче остава именно наследникът, който все още обича синоптичката, твърдят запознати.

Алекс Ковачев и Гери са заедно от повече от половин година. За това време известният интериорен дизайнер успя сериозно да завърти главата на Малкоданска, като всеки месец я водеше на различно райски кътче по света.

Именно на такова място Гери е получила предложението си за брак, шушукат в кулоарите на Нова. По време на ваканцията им на остров Сицилия, Ковачев й подарил огромен букет с червени рози, в една от които се криел и годежният пръстен (вж в галерията по-долу).

 

Веднага след като влюбените се върнали от Италия, Малкоданска запознала родителите си с Алекс, който официално поискал ръката й. Като истински джентълмен, Ковачев направил комплимент към бъдещата си тъща, като й подарил изключително скъп марков парфюм от Милано. Потвърждение за това намерихме и в социалната мрежа, откъдето Гери пусна снимки с майка си, а на единия от кадрите на заден план се вижда Ковачев.

Засега няма насрочена дата за сватба, като се предполага, че двойката ще изчака поне до другата година, за да подготви грандиозна церемония.

Българската Никол Кидман умишлено крие щастливата новина, за да не дразни бившия си Демир Доган, който има доста сприхав характер.

 

Припомняме, че синоптичката и синът на Ахмед Доган имаха сериозна връзка в продължение на близо 3 години. Демир Доган беше доста ревнив и не одобряваше кариерата на Гери като модел. Не това обаче бе причина за раздялата им. Според запознати, Демир планирал да й предложи брак.

Баща му обаче бил против да се сроди с момиче, което не е от турски произход, заради реакциите на електората. Така Ахмед Доган поставил ултиматум на наследника си да прекрати връзката с Малкоданска.

Днес Демир има сериозни отношения със засукана американка, но близки до семейството са категорични, че още не е забравил Гери.