Само в 7DniPlovdiv.bg

Не е истина какво направи бившата на звездата на Локо Пд, карайки с 200 километра в час

7 Dni Plovdiv16.08.20171min16140
антония иванова

“Г-ца Антония Иванова си мисли, че като кара скъпа кола, може да нарушава законите. Смятам, че нарушителите трябва да излизат на показ, за да спрем войната по пътищата.” Така се възмути буден гражданин от постъпката на брюнетката, пише TrafficNews.bg,

Той очевидно е стреснат от това, което вижда на публикуваното в инстаграм видео от въпросната Антония Иванова.  А видеото, постнато преди броени часове, е заснето от самата Антония, докато тя си пътува с мерцедеса някъде по родните пътища – най-вероятно по магистрала Тракия. От него струи истинска гордост от това, което показват цифрите на километража. А те не показват малко!

Дамата в червения мерцедес щастливо си кара със… 180 – 190 км/час. Казваме “щастливо”, защото самата Антония го е обявила в инстаграм: Съжалявам, кучки, но аз съм много щастлива жена.

Докато разсъждавахме над темата за щастието и за това колко обратимо е то, изведнъж ни светна коя е дамата, препускаща с почти 200 км/ч, при това откровено хвалеща се с “геройството” си. Оказа се, че това е бившата жена на футболиста от Локото Дани Кики, която преди време му би шута заради бившия съпруг на фолк певицата Емануела.